מה הכניסו לצלחת שלי?

כשאנחנו הולכים למסעדה, קונים פלאפל ברחוב או אוכלים אוכל מוכן מהסופר, האם אנחנו באמת יודעים מה נכנס לגוף שלנו?

כולנו שמענו על צבעים מלאכותיים, חומרים משמרים, מספרי E ועוד כהנה וכהנה מושגים, שכבר למדנו לחפש אותם על האריזות ולהיזהר מהם. אולם, באוכל שאנו קונים יש עוד חומרים שאנו לא מודעים להם ולא יודעים לחפש אותם. החומרים האלה נמצאים במזון אותו אנו אוכלים והם עושים לנו נזק ברמות שקשה לדמיין.

בהרצאה אדבר על חומרים מסוכנים שנוצרים במזון שלנו בתהליך עיבודו, כמו גם על חומרים מסוכנים שמוספים לו ומה ההשפעה שלהם בגוף שלנו. אדבר על דילמת החלב והאם כדאי לאכול מזון מן החי או לא? בנוסף, אציג פתרונות טבעיים ובריאים לסוגי מזונות מעובדים שעדיף לנו להתרחק מהם.

 

 

בין הנושאים:
 

- איך סוכר לבן גורם לנו להזדקן יותר מהר
   ולמה ממתיקים מלאכותיים הם לא פתרון טוב?

- למה עדיף להכין אוכל מטוגן בבית ולא לקנות בחוץ?
- האם שומן רווי באמת מסוכן לנו כמו שאומרים ומה זה בכלל שומן טרנס?

- למה כולם נטפלים לבשר ולדגים?

- דילמת החלב, האם אני רגיש או לא ואיך אפשר לדעת?

- שוקולד, קקאו, תה וקפה – אי אפשר בלעדיהם, אבל מה הם עושים לנו?

- צבעי מאכל, חומרי טעם וריח וחומרים משמרים – האמת מאחורי התעשייה

- משקאות קלים ואלכוהול – עניין של מינון או שעדיף לוותר?

- לרדת במשקל בצורה בריאה בגישה נטורופתית

 

כתבו
אליי

התקשרו
אליי

רוצים להתייעץ איתי אם ההרצאה מתאימה לארגון שלכם?
השאירו פרטים ואחזור אליכם בשמחה!
צרו קשר
לליווי אישי, להזמנת סדנה או הרצאה, לקבלת עדכונים מהפודקאסט או מהניוזלטר או סתם כדי להתייעץ איתי,
מוזמנים להירשם כאן
arrow&v