top of page

מתכון לרוטב פסטו משגע - למאזיני הפודקאסט "לצאת מהמקרר" פרק 15

בפרק 15 של הפודקאסט ירון ואני מדברים על מזון אורגני, וסיפרתי לו שפעם הייתי מגדלת בזיליקום בגינה שלי, עד שהבנתי שכל יום צריך לגזום לו את הפרחים שיוצאים מחדש. פה נשברתי. מה שיצא מזה זה מתכון משגע לרוטב פסטו שאפשר להשתמש בו כרוטב לפסטה, כממרח לכריך ולכל מה שעולה בדעתכם, כי הוא באמת אליפות! מצרכים:

2 כוסות דחוסות של עלי בזיליקום טריים ושטופים (רצוי אורגני) 2-3 שיני שום גדולות (תלוי כמה אתם אוהבים) 2 כפות שמרי בירה (במקום פרמז'ן, אבל אפשר גם גבינה למי שרוצה) ¼ כוס צנוברים קלויים בבית (קחו צנוברים לא קלויים ושימו אותם על מחבת עד שהם מקבלים צבע שחום קל, לא לשרוף) ½ כוס שמן זית כתית מלח ופלפל שחור טחון טרי אופן ההכנה:

לשים הכל בבלנדר ולטחון. להוסיף שמן זית עד שמגיעים לסמיכות הרצויה.


בתיאבון!

רוטב פסטו
רוטב פסטו משגע

bottom of page